2-onder1-kapwoningHooge Zwaluwe

Omschrijving

ALGEMEEN:
Dit markante, halfvrijstaande woonhuis is gelegen aan het fraaie karakteristieke dorpslint van Hooge Zwaluwe. Grote steden als Breda, Dordrecht en Rotterdam bevinden zich op korte afstand. De woning kenmerkt zich door een speelse indeling met o.a. een gezellige woonkamer, en een voorkamer met gezellige en suite deuren naar de ruime leefkeuken. Op de 1e verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers. De tuin is met name gesitueerd naast de woning, zongunstig op het zuiden.

INDELING:
BEGANE GROND:
Hal/entree met kelderkast met hierin de meterkast, gezellige woonkamer met dichte trapopgang naar 1e verdieping, voorkamer met gaskachel, middels de en suite deuren heb je toegang tot de ruime leefkeuken.

Dichte leefkeuken met eenvoudige inrichting. Hier bevindt zich de geiser.

Zij-entree met vaste kastruimte.

Badkamer met ligbad, vaste wastafel en toiletgelegenheid.

1e VERDIEPING:
De overloop met vaste kastruimte biedt toegang tot 2 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel.

TUIN:
De verzorgde tuin is met name naast de woning gelegen en zongunstig gesitueerd op het zuiden.

€ 142.500 k.k.

Spoorstraat 30 Hooge Zwaluwe

Soort woonhuis
2-onder1-kapwoning
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
75 m²
Perceeloppervlakte
180 m²
Inhoud
235 m³
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Garage
Nee
Tuin
Ja
Balkon
Nee

Reviews

Vorige review

“ Mijn ervaringen met Mercari en Tom in het bijzonder zijn erg positief. Vanaf het eerste moment een zeer prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel geschakeld, hij was goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld en schriftelijk bevestigd. Het is meteen een zorg minder om je huis op deze manier te verkopen. Ik kan het iedereen aanraden. ”

- Verkoper Hoepelstraat 7 Lage Zwaluwe -

“ Wij, mijn moeder, zus en ik zijn heel tevreden over de aanpak van Mercari. Een stukje persoonlijke aandacht, vooral ook richting mijn moeder, is gewoon belangrijk. Daarbij vind je het ook geen probleem zaken uit te zoeken voor haar, terwijl je dat helemaal niet hoeft te doen ( notaris). Zeker gezien de ervaring met de vorige makelaar, een dikke 9! ”

- Verkoper V Wjingaardenstr 14 Raamsdonksveer -

“ Wij hebben Mercari ingeschakeld voor de verkoop van het ouderlijk huis. Vol begrip en professionaliteit zijn wij tot een samenwerking gekomen. Vanuit Mercari hebben wij veel contact gehad met Tom Rullens. Tom is iemand die dankzij zijn interpersoonlijke vaardigheden op een fijne en goede manier contact legt. Tom komt zijn afspraken na en regelt alles tot in de puntjes. Wilt u uw huis verkopen? Wij raden Mercari vastgoed ten zeerste aan. ”

- Verkoper Molendijk 37 Hoek -

“ Wij willen even mededelen dat vanaf het begin tot nu aan het paseren van de akte alles netjes en correct is verlopen.Het contact met jullie kantoor en jou was uitstekend.Ik wil jullie wel aanbevelen aan andere mensen voor ons verdienen jullie een dikke 10 ”

- Verkopers Zandkuilenstraat 5 Hoensbroek -

“ Ik ben zeer tevreden over de Mercari makelaar. Duidelijke afspraken, flexibiliteit en goed bereikbaar geweest voor al mijn vragen. Het verkoopproces van mijn woning is zeer prettig verlopen. ”

- Verkoper Leksmondhof 33 Amsterdam -

“ Het huis van mijn ouders verkocht  aan Mercari Vastgoed. Een zeer fijne partner om je huis aan te verkopen. Open en eerlijke communicatie, alle ruimte om de overdracht en oplevering te realiseren. Bij hen staat klantvriendelijkheid en openheid hoog in het vaandel. Kan het iedereen aanraden. ”

- Verkoper Ravensnest 14 Terheijden -

Volgende review Laat ook een review achter