HoekwoningHoensbroek

Omschrijving

Te renoveren halfvrijstaande woning met cv, tuin en oprit (mogelijkheid voor bouw van garage) gelegen te Hoensbroek, Zandkuilenstraat 5. 

Indeling: 

Souterrain 
Voorraadkelder met combi cv installatie (huur). 

Parterre 
Voortuin. Entree. Hal met toilet en meterkast. Woonkamer en keuken 33m2 met plavuizenvloer. Open keuken met functionele keukeninstallatie. Toegang naar tuin met betegeld terras en tuin. Oprit geschikt voor meerdere auto’s. Mogelijkheid voor bouw van garage. 

Eerste verdieping 
Overloop. 3 slaapkamers respectievelijk 3.80x2.88m, 3.97x2.76m en 2.90x2.68m met muurkast. Badkamer. 

Zolder 
Via luik bereikbaar. 

Bijzonderheden 
- Geheel uitgevoerd met kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
- Nabijheid van scholen, winkels en autosnelwegen. 
- Kindvriendelijke woonomgeving. 
- Ideaal voor beleggers of starters. 
- De woning dient gerenoveerd te worden.

€ 79.000 k.k.

Zandkuilenstraat 5 Hoensbroek

Soort woonhuis
Hoekwoning
Bouwjaar
ca. 1950-1955
Woonoppervlakte
82 m²
Perceeloppervlakte
166 m²
Inhoud
412 m³
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Garage
Nee
Tuin
Ja
Balkon
Nee

Reviews

Vorige review

“ Mijn ervaringen met Mercari en Tom in het bijzonder zijn erg positief. Vanaf het eerste moment een zeer prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel geschakeld, hij was goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld en schriftelijk bevestigd. Het is meteen een zorg minder om je huis op deze manier te verkopen. Ik kan het iedereen aanraden. ”

- Verkoper Hoepelstraat 7 Lage Zwaluwe -

“ Wij, mijn moeder, zus en ik zijn heel tevreden over de aanpak van Mercari. Een stukje persoonlijke aandacht, vooral ook richting mijn moeder, is gewoon belangrijk. Daarbij vind je het ook geen probleem zaken uit te zoeken voor haar, terwijl je dat helemaal niet hoeft te doen ( notaris). Zeker gezien de ervaring met de vorige makelaar, een dikke 9! ”

- Verkoper V Wjingaardenstr 14 Raamsdonksveer -

“ Wij hebben Mercari ingeschakeld voor de verkoop van het ouderlijk huis. Vol begrip en professionaliteit zijn wij tot een samenwerking gekomen. Vanuit Mercari hebben wij veel contact gehad met Tom Rullens. Tom is iemand die dankzij zijn interpersoonlijke vaardigheden op een fijne en goede manier contact legt. Tom komt zijn afspraken na en regelt alles tot in de puntjes. Wilt u uw huis verkopen? Wij raden Mercari vastgoed ten zeerste aan. ”

- Verkoper Molendijk 37 Hoek -

“ Wij willen even mededelen dat vanaf het begin tot nu aan het paseren van de akte alles netjes en correct is verlopen.Het contact met jullie kantoor en jou was uitstekend.Ik wil jullie wel aanbevelen aan andere mensen voor ons verdienen jullie een dikke 10 ”

- Verkopers Zandkuilenstraat 5 Hoensbroek -

“ Ik ben zeer tevreden over de Mercari makelaar. Duidelijke afspraken, flexibiliteit en goed bereikbaar geweest voor al mijn vragen. Het verkoopproces van mijn woning is zeer prettig verlopen. ”

- Verkoper Leksmondhof 33 Amsterdam -

Volgende review Laat ook een review achter