Ons huis aan mercari vastgoed via Tom verkocht. Vanaf tekenen koopovereenkomst 2 jaar max de tijd gekregen om een nieuwe koop woning te vinden. Gelukt binnen 8 maanden. Toen weer de afwikkeling van ons oude huis met Tom opgepakt. Snelle reacties,fijne ongedwongen sfeer. Erg prettig. Geen spijt van elk geval,over iets meer als een week dragen we ons huis aan hem over..

- Verkopers De Wieken 19 Raamsdonksveer -

Persoonlijk goed afgehandeld.alles verliep soepel. Meendenkend en zeer nette werkwijze.

- Verkoper Pracanalaan 11 Amsterdam -

Ik ben blij dat ik mijn vertrouwen in Mercari Vastgoed heb gesteld.
Alles verliep vlot. Heldere afspraken die allemaal zijn nagekomen.
Professioneel, zakelijk, toegankelijk en meedenkend. Top!!

- Verkoper Staakmolenstraat 103 Almere -

Mijn ervaringen met Mercari en Tom in het bijzonder zijn erg positief. Vanaf het eerste moment een zeer prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel geschakeld, hij was goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld en schriftelijk bevestigd. Het is meteen een zorg minder om je huis op deze manier te verkopen. Ik kan het iedereen aanraden.

- Verkoper Hoepelstraat 7 Lage Zwaluwe -

Alles was echt heel goed geregeld, alleen maar complimenten aan de makelaar en het bedrijf hoe alles is verlopen!!

- Verkoper Medemblikstraat 274 Den Haag -

Mercari in handen genomen, en vanaf het 1e telefoontje een prima samenwerking. Alles wordt netjes in overleg gedaan samen met de verkoper. Er is in overleg van alles mogelijk. Met recht tot aan de sleutel overdracht en TOP samenwerking. Erg blij dat we hun in hand hebben genomen. Via deze weg willen we Tom nogmaals enorm bedanken.

- Verkoper Berkhoutlaan 39 Emmeloord -

Ik heb zowel een huis gekocht van Mercari als een huis verkocht aan Mercari en ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Tom Rullens is professioneel en flexibel, het was prettig zaken doen met hem.

- Verkoper Den Helder Koper Hooge Zwaluwe -

Na afspraak gemaakt te hebben met Tom Rullens is hij bij ons geweest. Heeft kort daarna een bod uitgebracht.
Hij was erg vriendelijk en correct. Afspraken zijn keurig nagekomen.
Ondanks dat wij erg twijfelden over deze manier van verkopen, zouden wij dit zo weer over doen als je snel wilt verkopen.

- Verkopers Kalder 57 Oldenzaal -

Zeer prettige samenwerking. Tom bedankt voor alles. Alles liep zoals afgesproken, goed bereikbaar reageert snel op mail of telefoon. Het was voor ons echt ontzorgen dit was fijn om te ervaren. Tom een man met empathie.

- Verkoper Blokvang 14 Raamsdonksveer -

Verkoop ging heel snel en heel plezierig en bovendien voor een eerlijke prijs. Geen makelaarskosten, geen potentiële kopers over de vloer en geen lange periode van onzekerheid. Tom communiceert goed en houd zich aan afspraken. Fijn . Bedankt Tom!

- Verkoper Sonsbeeksingel 27-10 Arnhem -

Vanaf het eerste contact met Tom Rullens was zijn professionaliteit en uitmuntendheid opvallend. Het was voor mij de eerste ervaring als verkoper. Ik ben proactief geholpen op alle punten, betreft notaris zaken, flexibiliteit van de datum van de levering en alles wat erbij komt bij het verkopen van een woning. Bedankt voor alles Tom!

- Verkoper Zonstraat 84 Kerkrade -

Fijne samenwerking, goede prijs voor het huis gekregen. Ook fijn dat we konden blijven wonen tot onze verhuisdatum. Wij kunnen Mercari en dus Tom Rullens zeer aanbevelen. Echt een aanrader.

- Verkoper Grasfonteinkruid 27 Eindhoven -