Mijn ervaringen met Mercari Vastgoed zijn louter positief , het is een uiterst professionele partij die snel handelt ,met je meedenkt en een service verleent die boven verwachting is : ik kan deze dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die graag zijn huis wil verkopen

- Verkoper Walenburgstraat 110 Breda -

Tom is zeer accuraat, snel en efficiënt , binnen een dag wist ik al dat het huis zou verkocht worden en na een week was dat ook zo. Bedankt Tom voor de zeer snelle en comfortabele afhandelingen.

Bedankt Tom

- Verkoper Blikkenburg 53 Vlissingen -

Tom is zeer communicatief wat heel prettig is, komt altijd op tijd volgens de afspraak en is bereikbaar. Hij denkt mee en biedt realistisch, is transparant en bereid om een stapje verder te gaan. Mocht je overwegen je huis te verkopen zonder een verkooptraject dan zou ik zeker aanraden om Tom in te schakelen. Je kunt vrijblijvend een bod vragen en zit nergens aan vast.

- Verkoper Wilhelminastraat Vlaardingen -

Wat een enorm fijn en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Vastgoed is een snelle wereld en er moet vaak snel gehandeld worden. Ik had ik te maken met een hele prettige verkoper die ons de tijd gunde en met ons mee dacht. Er is veelvuldig contact geweest en dat is altijd naar tevredenheid verlopen.

- Koper Schubertstraat 20 Kaatsheuvel -

Mercari vastgoed heeft mede ervoor gezorgd dat wij ons droomhuisje konden kopen. Het contact verliep fijn, soepel en snel. Erg klantvriendelijk. Zeker een aanrader om bij mercari een huis te kopen!

- Koper Keizersdijk 6 Lage Zwaluwe -

Mercari heeft ons snel en goed kunnen helpen met het opkopen van onze appartement, dit zodat we onze droomwoning hebben kunnen kopen. vervolgens hebben ze ons ook geholpen, om mijn ouders nog 2 maanden in de appartement te laten verblijven. Kortom wij zijn super tevreden met de zaken die we onderling hebben gedaan, ik zou het een ieder aanraden!

- Verkoper Wolbrantskerkweg 44 E Amsterdam -

Eerlijke en een fijne ervaring beleefd

- Verkoper Purmer 50 Lelystad -

Meteen een goed gevoel gehad om mijn huis via Mercari te verkopen. Tom Rullens is een professionele en betrouwbare man die alle afspraken nakomt en met je meedenkt. Ik zou hem aan iedereen aanraden.

- Verkopers Valkenstein 108-2 Amsterdam -

Ons huis aan mercari vastgoed via Tom verkocht. Vanaf tekenen koopovereenkomst 2 jaar max de tijd gekregen om een nieuwe koop woning te vinden. Gelukt binnen 8 maanden. Toen weer de afwikkeling van ons oude huis met Tom opgepakt. Snelle reacties,fijne ongedwongen sfeer. Erg prettig. Geen spijt van elk geval,over iets meer als een week dragen we ons huis aan hem over..

- Verkopers De Wieken 19 Raamsdonksveer -

Persoonlijk goed afgehandeld.alles verliep soepel. Meendenkend en zeer nette werkwijze.

- Verkoper Pracanalaan 11 Amsterdam -

Ik ben blij dat ik mijn vertrouwen in Mercari Vastgoed heb gesteld.
Alles verliep vlot. Heldere afspraken die allemaal zijn nagekomen.
Professioneel, zakelijk, toegankelijk en meedenkend. Top!!

- Verkoper Staakmolenstraat 103 Almere -

Mijn ervaringen met Mercari en Tom in het bijzonder zijn erg positief. Vanaf het eerste moment een zeer prettige en professionele indruk gekregen. Er werd snel geschakeld, hij was goed bereikbaar, afspraken werden correct en snel afgehandeld en schriftelijk bevestigd. Het is meteen een zorg minder om je huis op deze manier te verkopen. Ik kan het iedereen aanraden.

- Verkoper Hoepelstraat 7 Lage Zwaluwe -