Verkoper Henri Dunantstraat 271 Brunssum

Een uiterst correct en lekker direct handelend en communicerend bedrijf dat in no time een reëel vrijblijvend eerste (ongezien) bod doet (voor een opkoper) en- nog veel belangrijker- daar bij bezichtiging niet gelijk weer op terugkomt (zoals bij opkopers maar al te vaak het geval is helaas) met een zeer en correcte en sympathieke vertegenwoordiger (de heer Rullens) die de zaken je echt uit handen neemt, al zijn afspraken nakomt en de overdracht en verdere formaliteiten keurig voor je regelt op de momenten dat jij als klant dat graag wil.
Een man en een bedrijf van hun woord dus wat in deze tijden helaas eerder uitzondering dan regel is met verder een hoog level van klantgerichtheid en serviceverlening.

Een verfrissende ervaring mede omdat je jezelf- ondanks dat je weet dat de opbrengst minder is dan de marktwaarde (wat je weet als je de keuze maakt om aan een opkoper te verkopen)- na afloop niet opgelicht voelt!

Ik wens hem succes en gepaste winst bij de evt. doorverkoop. Ik zal steeds met grote tevredenheid op mijn keuze voor Mercari Vastgoed terugkijken en beveel een ieder die haar of zijn O.G. snel en efficient wens te verkopen zonder te moeten wachten op het door een koper ontvangen van een hypotheek, garanties, startersubsidies etc.etc., Mercari Vastgoed van harte aan.