Huis snel verkopen: Mercari Vastgoed

Uw huis te koop zetten zorgt voor onzekerheid. U weet niet of uw woning verkocht wordt, hoeveel u voor uw woning krijgt en wanneer uw woning verkocht wordt.

Om deze onzekerheid weg te nemen, bent u bij Mercari aan het juiste adres. Wilt u uw huis snel verkopen, zonder onzekerheid, stress en frustratie? Uw woning snel verkopen begint hier.

Ik wil van mijn huis af

We horen het vaak: ik wil van mijn huis af! Er zijn verschillende situaties die de verkoop van uw woning en alles wat daarbij komt kijken tot een groot ongemak kunnen maken, zoals:

 • Dubbele woonlasten
 • Uw gezondheid die achteruitgaat
 • Plotselinge ziekte
 • Een financiële situatie die onverwachts onzeker is

U zou graag uw huis snel verkopen, zonder last te hebben van de onzekerheid die het reguliere verkoopproces van uw woning met zich meebrengt. U vraagt zich af: hoe verkoop ik mijn huis sneller?

Mercari biedt u het antwoord: verkoop uw huis snel en zonder gedoe aan ons. U bent zo uw woning kwijt en hebt geen omkijken naar de verkoop van uw woning. Alles wordt voor u geregeld, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen.

Huis snel verkopen geschikt voor mij?

Onze doelgroep

Bent u een van de lezers die denkt ‘ik wil inderdaad mijn huis snel verkopen!’ en bent u benieuwd of u hiervoor in aanmerking komt bij Mercari?

Goed nieuws: iedereen met een koopwoning kan terecht bij Mercari. In principe kopen wij alleen woningen, maar als u een bedrijfspand of een bouwkavel hebt waar u van af wilt, kunt u ook gerust contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Onze doelgroep is helder: iedereen die zijn woning snel verkopen wil, is van harte welkom. Onze klanten behoren bijvoorbeeld geregeld tot een van de volgende groepen:

 • Ouderen die opzien tegen de verkoop van hun woning;
 • Ouderen die zich willen focussen op hun verhuizing (bijvoorbeeld naar een appartement);
 • Mensen die om emotionele redenen moeite hebben met het langdurige, reguliere verkoopproces van hun huis;
 • Huizenbezitters die snel geld nodig hebben, maar niet willen lenen;
 • Partners die gaan scheiden en hun woning daarom snel van de hand willen doen;
 • Verkopers die een executieverkoop willen voorkomen.

Huis snel verkopen binnen 1 week: hoe het werkt

Vanaf het moment dat u denkt ‘ik wil van mijn woning af’ tot de daadwerkelijke verkoop: het duurt vaak lang en brengt een hoop moeite met zich mee.

Bij Mercari niets van dat alles. Uw huis snel verkopen binnen 1 week? Wij maken het mogelijk. Neem vandaag contact met ons op en we gaan direct voor u aan de slag.

Dit is hoe uw huis snel verkopen binnen 1 week werkt:

1

Woning aanmelden

U meldt uw woning aan bij Mercari. Dit kan op de pagina Bod aanvragen of telefonisch.

2

Richtprijs

U ontvangt vrijblijvend een richtprijs voor uw woning bij interesse. Dit gebeurt binnen 2 werkdagen.

3

langs komen

Kunt u zich vinden in onze richtprijs? Dan plannen wij een afspraak met u: wij komen bij u langs voor een bezichtiging.

4

Bod

Na de bezichtiging brengen wij binnen 48 uur een definitief bod uit op uw woning.

5

Akkoord

Gaat u akkoord? Dan spreken we een opleveringsdatum af.

6

Koopsom

Wij regelen alle administratieve zaken voor u, zoals een koopcontract zonder ontbindende voorwaarden.

7

Notaris

Op de opleveringsdatum gaan we samen naar de notaris. U tekent het koopcontract en krijgt van ons de netto koopsom.

8

Verkocht

Uw huis is verkocht!

Snel huis verkopen: de voordelen

Snel uw huis verkopen zonder makelaar via Mercari heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van uw huis verkopen via een makelaar:

 • U betaalt geen courtage en geen notariskosten;
 • Er zijn geen extra kosten;
 • In het koopcontract worden geen ontbindende voorwaarden opgenomen, dus de verkoop is zeker;
 • Hoe snel wilt u uw huis verkopen? Bij Mercari kan het binnen een week;
 • U hebt de zekerheid dat uw huis verkocht wordt;
 • Geen verhuisstress, want u verhuist pas wanneer u dat wilt;
 • Gemak bij het verkopen van uw huis, want alles wordt voor u geregeld.

Extra voordelen van snel uw woning verkopen via Mercari

Snel uw woning verkopen is handig, maar soms komt er meer bij kijken. Mercari is een unieke partner bij de verkoop van uw woning: bij ons kunt u niet enkel aankloppen voor het snel verkopen van uw woning, maar kunt u ook terecht voor extra services. Denk bijvoorbeeld aan:

Leegruimen van uw woning

Uw woning verkopen kan snel via Mercari, maar daarna kunt u alsnog opzien tegen al het werk dat een verhuizing met zich meebrengt. Ook hierin kan Mercari u van dienst zijn: inboedel die u niet wenst mee te verhuizen, kunt u eenvoudig in uw verkochte woning laten staan. Wij zorgen ervoor dat deze netjes wordt afgevoerd.

Meedenken over een geschikte overbrugging

Krijgt u te maken met een overbruggingsperiode tussen de koop van uw nieuwe en de verkoop van uw oude huis? Wij denken hierin graag met u mee. Onze experts kennen de markt en vertellen u graag over de mogelijkheden die u hebt.

Advies over de aankoop van uw nieuwe woning

Een nieuwe woning kopen is spannend. Onze adviseurs hebben al vele klanten begeleid en stellen hun kennis en kunde graag ter beschikking. Hebt u vragen? Bij ons kunt u terecht!

Uw huis snel verkopen en terughuren

Wilt u alvast de zekerheid hebben dat uw woning verkocht is, maar wilt u wel nog een tijdje in uw huis blijven wonen? Uw huis verkopen en terughuren aan Mercari is mogelijk voor zolang als u wenst. U hebt zo vermogen tot uw beschikking, maar uw woonsituatie verandert niet.

Elke type huis direct verkopen

Uw huis snel verkopen, dat is waarvoor u Mercari belt. Wij zijn een huizen opkoper bij wie u terechtkunt met elk type woning. Het is hierbij niet van belang of uw woning:

 • al in de verkoop is bij een makelaar. Juist als uw woning niet snel verkoopt via de reguliere weg, biedt Mercari uitkomst;
 • slecht onderhouden is en er groot onderhoud nodig is. Ziet u tegen het onderhoud en de onderhoudskosten op die u voor uw woning moet maken? Uw huis nu verkopen zorgt voor een zorg minder!

Snel uw huis verkopen? Neem contact op met Mercari!

Snel uw huis verkopen en benieuwd wat uw woning opbrengt? Bij ons vraagt u heel eenvoudig kosteloos een richtprijs op voor uw woning:

 • Direct online of telefonisch een richtprijs aanvragen;
 • Deze service is geheel vrijblijvend;
 • U betaalt niets voor deze service;
 • Binnen 2 werkdagen hebt u een richtprijs voor uw huis in handen.

Bent u enthousiast over ons bod? Geef ons groen licht en wij organiseren de gehele verkoop voor u. Indien u wenst, is uw huis binnen 1 week verkocht. Zo gemakkelijk is direct uw huis snel verkopen bij Mercari!