Voor alle soorten woningen
Binnen 48 uur een passen bod
Geen makelaar en notariskosten

Huis snel verkopen zonder stress?

Wilt u uw huis snel verkopen? Bijvoorbeeld omdat u dubbele woonlasten heeft, in een vervelende financiële situatie zit of omdat u simpelweg gewoon geen zin heeft in gedoe? Bij Mercari zit u goed!

Aan ons verkoopt u uw huis al binnen één week. Zonder stress en zonder ingewikkeld regelwerk. U ontvangt het geld zelfs direct op uw rekening!

Dit is hoe wij u uitkomst bieden

Het verkoopproces van een huis is sowieso al stressvol. Laat staan als hier vaart achter zit. En als u het liefst zo snel mogelijk van uw huis af bent. Dit is bijvoorbeeld zo als u:

 • Dubbele woonlasten heeft;
 • In een vervelende gezondheidssituatie zit en u geen energie of middelen heeft om een lang verkooptraject te doorlopen;
 • Plotseling ziek bent geworden en niet meer in uw huis kunt wonen;
 • In een onzekere financiële situatie verkeert.

In zo’n geval is niks fijner dan uw huis snel kunnen verkopen zonder gedoe. Daarom nemen wij bij Mercari uw onzekerheid en stress weg. Wist u namelijk dat u uw huis al binnen één week verkoopt aan ons? In slechts 8 stappen verkoopt u uw huis. U ontvangt het geld vervolgens direct op uw rekening!

SNEL HUIS VERKOPEN: DE VOORDELEN

Bij Mercari kunt u uw huis verkopen zonder makelaar. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van de verkoop via een makelaar:

 • U betaalt geen makelaarskosten en geen notariskosten;
 • Onze dienstverlening is voor u kosteloos;
 • In het koopcontract worden geen ontbindende voorwaarden opgenomen, dus de verkoop is (na akkoord van beide kanten) altijd zeker;
 • De verkoop verloopt snel, zelfs binnen een week;
 • U heeft geen ingewikkeld regel- en papierwerk, alles wordt voor u geregeld.

Huis snel verkopen geschikt voor mij?

Benieuwd of u in aanmerking komt om snel uw woning te verkopen aan Mercari? Dat ontdekt u bij ons heel gauw! Iedereen kan zijn/haar woning aanmelden in ons systeem. Nadat we bij u langs zijn geweest voor een bezichtiging hoort u binnen 24 uur of we uw huis willen kopen én voor welk bedrag dat dan zou zijn.

Klanten die dit al deden zijn bijvoorbeeld:

 • Mensen die opzien tegen de verkoop van hun woning;
 • Mensen die zich graag volledig focussen op hun verhuizing (bijvoorbeeld naar een appartement);
 • Mensen die om emotionele redenen moeite hebben met het langdurige, reguliere verkoopproces van hun huis;
 • Huizenbezitters die snel geld nodig hebben, maar niet willen lenen;
 • Partners die gaan scheiden en daarom hun huis snel willen verkopen;
 • Verkopers die een executieverkoop willen voorkomen.

In 8 stappen uw woning verkopen

Wat u precies kunt verwachten nadat u uw woning hebt aangemeld in ons systeem? Concreet doorloopt u in één week tijd de onderstaande stappen:

1. WONING AANMELDEN

U begint bij het aanmelden van uw woning bij Mercari. Dit kan via onderstaande knop of telefonisch.

Woning aanmelden

2. RICHTPRIJS

U ontvangt vrijblijvend een richtprijs voor uw woning. Dit gebeurt binnen 2 werkdagen.

3. LANGSKOMEN

Als u zich kan vinden in de richtprijs die wij hebben opgesteld, plannen wij graag een afspraak met u in. Dan komen wij bij u langs om uw huis te bezichtigen.

4. BOD

Na de bezichtiging hoort u binnen 48 uur of wij uw huis willen opkopen en zo ja, wat ons definitieve bod is.

5. AKKOORD

Gaat u akkoord? Dan spreken we een opleveringsdatum af.

6. KOOPSOM

Wij stellen een koopcontract op zonder ontbindende voorwaarden.

7. NOTARIS EN VERKOOP

Op de opleveringsdatum gaan we samen naar de notaris. Bij de notaris tekent u het koopcontract en daarbij krijgt u van ons de netto koopsom.

8. VERKOOP

Gefeliciteerd: uw huis is nu verkocht!

EXTRA SERVICES WAARVAN MERCARI U LAAT PROFITEREN

Snel uw woning verkopen is handig, maar soms komt er meer bij kijken. Daarom bieden wij bij Mercari ook een aantal extra services die de stress wegenemen rondom de verkoop van uw huis. Denk hierbij aan het volgende:

✓ LEEGRUIMEN VAN UW WONING

Misschien ziet u niet alleen op tegen de verkoop van uw huis, maar krijgt u ook stress van het leegruimen van uw woning. Wij kunnen u daar een handje bij helpen: inboedel die u niet wenst mee te verhuizen, kunt u eenvoudig in uw verkochte woning laten staan. Dan zorgen wij ervoor dat deze spullen netjes worden afgevoerd.

✓ EEN OVERBRUGGING VAN HUIZEN DIE SOEPEL VERLOOPT

Soms moet u een periode overbruggen tussen de verkoop van uw oude woning en het mooie moment dat u kan gaan genieten van uw nieuwe woning. Dat hoeft helemaal geen moeilijk proces te zijn, want ook hierin denken wij met u mee.  U kunt uw woning direct verkopen aan ons en hem daarna tijdelijk van ons huren. Zo kunt u met een fijn gevoel overstappen op uw nieuwe woning. Onze experts kennen de markt en vertellen u graag over de mogelijkheden die u hebt.

✓ ADVIES OVER DE AANKOOP VAN UW NIEUWE WONING

Wij begrijpen volledig dat het spannend kan zijn om een nieuwe woning te gaan kopen. Daarvoor hebben wij goede adviseurs die met hun kennis en kunde al vele klanten hebben begeleid. Zij helpen u graag.

✓ UW HUIS SNEL VERKOPEN EN TERUGHUREN

Wilt u alvast de zekerheid hebben dat uw woning verkocht is, maar wilt u wel nog een tijdje in uw huis blijven wonen? In dat geval kunt u uw  huis verkopen en terughuren van Mercari. Dit kunt u doen voor zolang als u wenst. Op deze manier heeft u vermogen tot uw beschikking, maar hoeft uw woonsituatie niet direct te veranderen.

BIJ ONS KUNT U ELK TYPE HUIS DIRECT VERKOPEN

Bij ons klopt u aan als u uw huis snel wilt verkopen. Wij zijn een huizenopkoper bij wie u terechtkunt met elk type woning. Het is hierbij niet van belang of uw woning:

 • Al in de verkoop is bij een makelaar. Juist voor situaties waarin het niet lukt om de woning snel te verkopen via de reguliere weg, biedt Mercari uitkomst;
 • Een grote onderhoudsbeurt nodig heeft. Ziet u tegen het onderhoud en de onderhoudskosten op die u voor uw woning moet maken? Bij ons kunt u uw huis juist snel verkopen, waardoor u met een zorg minder zit!

 

SNELLE VERKOOP VOOR UW WONING? NEEM CONTACT OP MET MERCARI!

Bent u klaar om uw huis snel te verkopen en bent u benieuwd wat uw woning opbrengt? Wij bieden u eenvoudig een richtprijs voor uw woning, zonder dat daar kosten aan verbonden zitten. Dit regelt u eenvoudig en snel. Online of telefonisch. Het fijne is dat dit een geheel vrijblijvende service is; u zit dus nergens aan vast!

Neem contact op