Snel uw pand verkopen? Mercari!

Het verkopen van een pand, of dat nu een huis of een bedrijfsruimte is, kan veel onzekerheid met zich meebrengen. U weet niet wanneer het pand wordt verkocht en voor hoeveel. Misschien wordt het überhaupt niet verkocht!

Mercari Vastgoed neemt deze zorgen weg. U kunt bij ons terecht als u snel van uw kooppand af wilt. Geen stress, wel zekerheid? Bij Mercari zit u goed.

 

 

Mercari koopt alle panden op

Mercari Vastgoed is niet alleen een opkoper van huizen, maar u kunt ook bij ons aankloppen als u uw bedrijfspand snel wilt verkopen. Van rijtjeswoningen tot vrijstaande huizen en van winkelpanden tot horecaruimtes: wij kopen uw vastgoed, ongeacht de reden waarom u er vanaf wilt.

Is het pand niet in topconditie? Is het voor u financieel niet mogelijk om groot of achterstallig onderhoud uit te voeren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kopen ook panden op die verouderd zijn, (al langere tijd) leegstaan of toe zijn aan onderhoud. Neem contact met ons op en wij geven u een vrijblijvende richtprijs voor uw pand.

Ook uw pand snel verkocht

Wilt u ook snel van uw pand af? Dan kunt u bij Mercari Vastgoed terecht. Iedereen met een kooppand komt in aanmerking voor het verkopen ervan aan ons. Wij kopen woningen, bedrijfspanden en bouwkavels op. De enige vereiste is dit: u wilt uw pand snel verkopen!

Bij onze klanten zien we diverse redenen terugkomen waarom zij hun pand snel van de hand willen doen. Zo zijn we regelmatig klanten van dienst die:

  • Snel over kapitaal of liquide middelen willen beschikken;
  • Zich willen focussen op de verhuizing en niet op de verkoop van hun woning;
  • Om emotionele redenen moeite hebben met het reguliere verkoopproces;
  • Een executieverkoop willen voorkomen;
  • Opzien tegen de kosten van groot onderhoud;
  • Om discrete redenen snel hun pand willen verkopen.

Herkent u zich in een van deze redenen? Of heeft u een andere drijfveer om uw pand snel te verkopen? Voor ons maakt dat geen verschil. U kunt altijd bij ons aankloppen.

Uw pand verkopen binnen 1 week: hoe het werkt

Wilt u op korte termijn kunnen beschikken over het kapitaal dat nu vastgelegd is in uw kooppand? Als u uw pand aan Mercari Vastgoed verkoopt, kunt u al binnen één week het geld in liquide vorm in handen hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

Dit is hoe het werkt:

1

Pand aanmelden

Meld uw vastgoed aan. Dit kan via de knop hieronder of telefonisch.

2

Richtprijs

Bij interesse geven wij u binnen 2 werkdagen gratis een vrijblijvende richtprijs.

3

Bezichtiging

Als u zich kunt vinden in de richtprijs, maken we een afspraak voor een bezichtiging.

4

Bod

Vervolgens brengen wij binnen 48 uur een definitief bod uit op uw pand.

5

Akkoord

Gaat u akkoord met ons definitief bod? Dan spreken we een opleveringsdatum af.

6

Koopsom

Wij verzorgen alle administratieve zaken, zoals een koopcontract zonder ontbindende voorwaarden.

7

Notaris

Op de opleveringsdatum gaan we samen naar de notaris. U tekent het contract en krijgt van ons de netto koopsom.

8

Verkocht

Gefeliciteerd! Uw pand is verkocht en u beschikt direct over het geld.

Verhuurd pand verkopen

Bent u eigenaar van een kooppand dat u momenteel aan een huurder verhuurt? Ook dan kunt u uw pand snel verkopen aan Mercari. U denkt misschien dat het niet mogelijk is, maar wij kopen verhuurde woningen of verhuurde bedrijfspanden op mét huurder. Het voordeel hiervan is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de verhuur van het pand en de verantwoordelijkheden die daarmee gepaard gaan. Neemt u snel contact met ons op?

Snel uw pand verkopen aan Mercari Vastgoed

Bent u benieuwd wat uw pand u kan opleveren als u vandaag besluit om het te verkopen? Meld uw vastgoed dan aan bij Mercari en ontvang binnen 2 werkdagen een vrijblijvende richtprijs. U betaalt niets voor deze service en bent niet gebonden aan verplichtingen als u het bod niet ziet zitten. Maar als u enthousiast bent over ons bod, komen wij op korte termijn langs en kunt u volgende week al af zijn van de zorgen over de verkoop van uw pand. Zo snel en eenvoudig is het om uw pand te verkopen bij Mercari!