Opkoper huizen: Mercari Vastgoed

Verkopen via de reguliere weg wordt door veel mensen als een lastig proces gezien. Er komt natuurlijk heel erg veel kijken bij het kopen van een huis. Denk aan het vinden van een goede makelaar, veel opruimwerk in de woning, de vele bezichtigingen en de grote onzekerheid dat tijdens deze verkoopperiode veroorzaakt wordt.

 

Vastgoed opkoper ontneemt zorgen en onzekerheid

Vastgoedhandelaar Mercari ontneemt u al deze zorgen en onzekerheid: wij kopen uw huis in korte tijd op. Huizen opkopen is ons vak en wij nemen al het regelwerk uit handen dat bij een verkoop komt kijken.

  • Weet wat u voor uw huis krijgt
  • Binnen een week uw woning verkocht
  • Zelf bepalen wanneer u uw woning uitgaat

Uw woning verkopen aan een huis opkoper of vastgoedhandelaar heeft duidelijke voordelen:

 

Snel geld
Geen gezeur
Direct zekerheid

Opkoper huizen: waarom uw huis laten opkopen?

Er zijn genoeg mogelijkheden waarom u voor woning opkopen kunt kiezen. Het kan zo zijn dat u direct geld nodig heeft, voor een andere investering of om schulden af te lossen. Maar het kan ook zijn dat u het snel verkopen belangrijk vindt om snel te kunnen schakelen of u door omstandigheden niet de mogelijkheid heeft om uw woning via een makelaar te verkopen. Daarnaast zien wij ook regelmatig dat mensen de onzekerheid van het verkoopproces willen vermijden. Dan helpen wij u ook graag met uw huis opkopen, al het regelwerk nemen wij op ons!

Voordelen van huis opkopen Mercari

Mercari biedt u ten opzichte van andere huis opkopers, naast de bovengenoemde voordelen van het opkopen van uw woning, nog extra voordelen en zekerheden. Wij kopen uw huis namelijk ook als dit achterstallig onderhoud heeft. Dat scheelt weer! Daarbij zorgen wij ervoor dat de verkoop snel verloopt, nog een voordeel als je snel geld nodig hebt. U verkoopt uw woning wanneer u dat wilt, verkoop op afroep of uw huis verkopen en terughuren is geen probleem. Wij denken graag met u mee en staan voor een persoonlijke aanpak en geven graag antwoord op al uw vragen.

Huis verkopen aan opkoper

Wanneer uw huis verkopen aan de huis opkoper?

Iedereen die zijn huis snel wil verkopen zonder gedoe, is van harte welkom!

In de praktijk zien we dat de volgende groepen mensen geregeld bij ons aankloppen om hun woning te laten opkopen:

  • Senioren: zij zien vaak tegen het verkoopproces van hun woning op en kiezen voor een snelle verkoop zonder gezeur en onzekerheid;
  • Partners in scheiding: en daarom snel van hun woning af willen;
  • Mensen met schulden: die een executieverkoop van hun woning willen voorkomen;
  • Mensen die erg druk zijn met andere zaken: bijvoorbeeld een emigratie of een overlijden en daarom snel hun woning willen verkopen;
  • Verkopers van huizen die lange tijd te koop staan: en graag een zorg minder willen;
  • Mensen met dubbele woonlasten; wat natuurlijk niet ideaal is
  • Mensen met een zwakke gezondheid of een plotselinge ziekte: die hun woning snel moeten verruilen voor een aangepaste woonsituatie;

Huisopkoper: uw woning verkocht zonder moeite

Mercari is een huisopkoper die snel handelt. Neemt u vandaag contact met ons op, dan kan uw woning volgende week al verkocht zijn!

Uw woning opkopen verloopt zeer snel en is voor u een gemakkelijk proces. U hoeft dit proces enkel in gang te zetten door uw woning aan te melden. Alle verdere stappen worden u uit handen genomen. Gaat u akkoord met ons bod, dan ontvangt u uw adviseur van Mercari bij u thuis voor een bezichtiging. Hierop volgt binnen 48 uur een definitief bod. Als u dit accepteert, is de volgende stap voor u om op de afgesproken datum het koopcontract te ondertekenen bij de notaris, waarna u uw geld in handen krijgt.

Dit zijn dus de enige stappen die u hoeft te ondernemen als u uw woning laat opkopen door huizen opkoper Mercari:

1

U neemt contact met ons op om uw huis aan te melden.

2

U ontvangt de vastgoed opkoper van Mercari bij u thuis voor een definitief bod.

3

Wij treffen u bij de notaris om samen het contract te ondertekenen.

Huizen opkoper: vraag snel de prijs voor uw woning aan!

Wilt u ook snel weten wat uw huis laten opkopen u oplevert? Vraag dan een richtprijs aan bij Mercari!

Een richtprijs voor uw woning aanvragen is:

Gratis aanvraag
Geheel vrijblijvend
Snel geregeld