Alle soorten bedrijfspanden
Binnen 48 uur een passend bod
Geen makelaar en notaris kosten

Verkoop uw bedrijfspand aan Mercari Vastgoed

Snel uw bedrijfspand verkopen? Zonder zorgen en gedoe? Dan moet u bij Mercari zijn. Wij kopen uw pand (bij interesse) al in één week van u op!

Vraag vandaag nog een vrijblijvend bod aan en ontdek al binnen 48 uur voor welk bedrag u uw bedrijfspand aan ons zou kunnen verkopen.

Uw winkel of kantoorpand binnen één week verkocht!

Of u nu een klein winkelpand heeft, of een groot kantoorpand, Mercari koopt in principe alle typen bedrijfsruimtes op. En u kunt dan ook met ieder soort pand bij ons aankloppen om te ontdekken of er interesse is vanuit onze kant én voor welk bedrag wij uw pand in dat geval zouden willen kopen. Bedrijfspanden die u bijvoorbeeld aan ons kunt verkopen zijn:

 • Kantoorpanden
 • Horecapanden
 • Bedrijfspanden
 • Winkelruimtes en winkelpanden

De voordelen van uw bedrijfspand verkopen aan Mercari

Een bedrijfspand verkopen met behulp van een makelaar brengt hoge kosten en administratieve werkzaamheden met zich mee. Het is daarom vaak goedkoper en sneller om uw bedrijfspand te verkopen zonder makelaar. Maar dit zorgt dan weer voor heel wat stress en gedoe. Hoe fijn is het dan als er een manier is om te profiteren van het beste van twee werelden? Als u uw huis aan Mercari verkoopt heeft u:

 • Geen makelaarskosten en geen notariskosten;
 • Een koopcontract zonder ontbindende voorwaarden (de verkoop is – na akkoord – altijd zeker);
 • Al binnen één week de gehele verkoop geregeld;
 • Zekerheid tijdens de hectische periode van verkoop;
 • Geen stress en ingewikkeld regelwerk.

Is uw bedrijfspand niet in topconditie?

Misschien is uw bedrijfspand niet in topconditie en/of heeft u de financiële middelen niet om hem op te knappen voordat u hem in de verkoop doet. In heel wat gevallen kopen wij uw bedrijfspand in dat geval ook gewoon op.

Hoe dat werkt? Wij komen langs om uw bedrijfspand te bezichtigen en beslissen vervolgens binnen 24 uur of we uw pand opkopen of niet.

In 5 stappen uw bedrijfspand verkopen

Wilt u niet te veel kostbare tijd kwijt zijn aan de verkoop van uw bedrijfspand? Of heeft op korte termijn een grote som contant geld nodig? Dan is het snel verkopen van uw bedrijfspand aan Mercari dé oplossing voor u. Concreet verkoopt u uw pand aan ons al in 5 stappen:

1. BEDRIJFSPAND AANMELDEN

U meldt uw bedrijfspand bij ons aan. Dit kan via onderstaande knop of telefonisch.

Aanmelden

2. RICHTPRIJS EN BEZICHTIGING

Bij interesse krijgt u binnen twee werkdagen te horen voor welk bedrag u uw pand ongeveer bij ons in de verkoop kunt doen. Als u zich dan kunt vinden in de gegeven richtprijs, maken wij graag een afspraak bij u voor een bezichtiging.

3. BOD EN AKKOORD

Na de bezichtiging beslissen wij binnen 24 uur of we uw pand willen opkopen. Zo ja, dan brengen wij een definitief bod uit op uw bedrijfspand. Bent u helemaal akkoord met het bod? Dan ontmoet u ons op de afgesproken datum bij de notaris.

4. KOOPSOM EN NOTARIS

U heeft geen zorgen over de administratieve zaken, die regelen wij. Zo stellen wij een koopcontract (zonder ontbindende voorwaarden) op. Bij de notaris hoeft u alleen nog het contract te tekenen, waarna u de netto koopsom direct op uw rekening krijgt.

5. DE VERKOOP

Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand is verkocht en u beschikt direct over het vrijgekomen kapitaal.

Is uw bedrijfspand snel verkopen geschikt voor u?

Twijfelt u of u uw bedrijfspand wilt verkopen aan Mercari? Of dat u toch liever gaat voor verkopen via een makelaar? Uw bedrijfspand aan Mercari verkopen is bijvoorbeeld een goede optie als u:

 • Direct kapitaal of extra liquide middelen nodig heeft;
 • Op korte termijn kunnen beschikken over vrijgekomen kapitaal;
 • Geen financiële middelen beschikbaar heeft om het bedrijfspand nog langer te kunnen onderhouden;
 • Opziet tegen de kosten van groot onderhoud;
 • Een executieverkoop wil voorkomen;
 • Het liefst zo min mogelijk moeite en tijd investeert in het verkopen van uw pand.

Bedrijfspand snel verkopen aan Mercari

Profiteert u graag van zekerheid en een zorgeloze verkoop van uw bedrijfspand? Neem contact met ons op en ontvang al binnen twee werkdagen een vrijblijvende richtprijs van ons. Uw bedrijfspand snel verkopen; dat doet u met Mercari!