FAQ

Koopt Mercari Vastgoed huizen in heel Nederland?

Ja, bij Mercari Vastgoed hebben wij interesse in woningen in heel Nederland. Van Noord-Holland tot Zuid-Limburg. Wij kopen alle soorten huizen. Met uitzondering van recreatiewoningen.

Wij van Mercari hebben interesse in alle soorten woningen, door geheel Nederland. Echter kan het voorkomen dat wij incidenteel geen bieding op uw woning uitbrengen omdat bijvoorbeeld uw vraagprijs in vergelijking met de huidige marktwaarde voor ons te hoog is. Wilt u meer informatie over uw eigen situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, of meld kosteloos uw woning aan.

Geen probleem, wij kopen ook woningen die al te koop staan bij een makelaar. Wij werken veel met plaatselijke makelaars samen, dus indien gewenst kunnen wij zelfs uw opdracht tot dienstverlening overnemen.

Uiteraard. De gegevens die u aan ons Mercari Vastgoed verstrekt worden onder geen enkele voorwaarde aan derden verstrekt, of gebruikt voor commerciële doeleinden.

Nadat u met Mercari een akkoord heeft bereikt worden al onze afspraken vast gelegd in een koopovereenkomst. In deze koopovereenkomst worden geen ontbindende voorwaarden opgenomen. Hierdoor weet u 100% zeker dat Mercari tegen de afgesproken prijs en op de afgesproken datum uw woning koopt!

De koopovereenkomst wordt door 1 van onze medewerkers voor u opgemaakt, u heeft hierin alle ruimte om aanpassingen en extra bepalingen aan te brengen. Nadat u akkoord heeft gegevens gaat deze koopovereenkomst naar de notaris. Deze zal voor verdere afhandeling zorgdragen.

Mercari Vastgoed koopt altijd kosten koper. Alle bijkomende kosten zijn dus voor onze rekening. Het bedrag dat wij bieden is voor u altijd netto.

Ja wij brengen geen enkele kosten in rekening, niet voor de aanvraag, niet voor de bezichtiging, niet voor het opmaken van koopaktes. Onze dienstverlening is voor u dus kosteloos en u heeft 100% zekerheid.

Ja, een bod aanvragen op onze website is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wij komen na een aanvraag vrijblijvend uw woning bezichtigen. Na bezichtiging volgt ons definitieve bod. Pas wanneer u ons definitieve bod heeft aanvaard is uw woning verkocht.

Mercari Vastgoed kan u indien gewenst 1 werkdag na de gesloten koop een aanbetaling doen.

Nee, wij financieren zelf en zijn niet afhankelijk van een bank.

Nee geen enkel probleem. Mercari Vastgoed koopt ook woningen met achterstallig onderhoud. Wij vrijwaren u in zo’n geval zelfs voor de eventuele gevolgen van het achterstallig onderhoud en gebreken aan uw woning.

Nee, indien gewenst kunnen wij uw woning in zijn geheel leegmaken. Overbodig geworden spullen mag u ook in de woning achterlaten als u dat wilt.

Nee, als u uw woning aan ons verkoopt mag u zelf bepalen wanneer u eruit wilt. Binnen 1 week? Geen probleem. Pas over 2 jaar? Ook geen probleem. U bepaalt zelf uw verhuisdatum.