Snel uw bedrijfskavel verkopen?

Uw bedrijfskavel verkopen? Wij helpen u graag en snel verder. De verkoop van een bedrijfskavel kan onzekerheid en vragen oproepen. Er moeten diverse zaken geregeld worden, waar kunt u de kavel het beste verkopen? Hoeveel krijgt u ervoor en hoe zet u deze het beste in de markt?  Graag nemen wij deze zorgen uit handen voor een snelle verkoop van de bedrijfskavel. Goed om te weten, bij een succesvolle aanbreng van een kavel kunt u tot 5% aanbrengprovisie ontvangen.

Verkopen bedrijfskavel zonder makelaar

Snel, geen onnodige hogen kosten en minder administratieve zaken om te regelen. De verkoop van uw bedrijfskavel kan snel worden afgerond zonder makelaar. Deze optie is een goedkopere en snellere optie maar het kan lastig zijn om dit zelf uit te voeren. Verkoop dan uw bedrijfskavel aan Mercari. Mercari koopt uw bedrijfskavel en kan dit al binnen één week afronden met u. In dit geval krijgt u een koopcontract zonder ontbindende voorwaarden, geen courtage, notariskosten en andere extra kosten, de verkoop is zeker wanneer beide partijen hebben getekend. Dit biedt u zekerheid en gemak tijdens deze hectische periode van verkoop.

Stappenplan voor de verkoop van een bedrijfskavel

Hoe verloopt dit proces van verkoop? Allereerst is het goed om op de hoogte te zijn van de aanbrengprovisie van 5% bij een succesvolle aanbreng. Na aanbreng van een kavel kan de verkoop snel gaan, binnen één week kunt u als verkoper al beschikken over het vrijgekomen kapitaal. Aangezien het een snel proces is, is het fijn om van tevoren op de hoogte te zijn van de verschillende stappen die doorlopen worden.

1

Bedrijfskavel aanmelden

Meld uw bedrijfskavel bij ons aan. Dit kan via onderstaande knop of telefonisch.

2

Richtprijs

Bij interesse geven wij u gratis en vrijblijvend een richtprijs, binnen 2 werkdagen.

3

Bezichtiging

Kunt u zich vinden in onze richtprijs? Dan komen we graag op afspraak langs voor een bezichtiging.

4

Bod

Na de bezichtiging brengen wij een definitief bod uit op uw bedrijfskavel. Dit doen we binnen 48 uur.

5

Akkoord

Als u akkoord gaat met ons definitieve bod, spreken we een opleveringsdatum af.

6

Koopsom

Wij regelen de administratieve zaken. Zo stellen we een koopcontract (zonder ontbindende voorwaarden) op.

7

Notaris

Op de afgesproken datum van oplevering gaan we naar de notaris. U tekent het contract en ontvangt van ons de netto koopsom.

8

Verkocht

Gefeliciteerd! Uw bedrijfskavel is verkocht en u beschikt direct over het vrijgekomen kapitaal.

Waarom snel verkopen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een bedrijfsruimte of bedrijfskavel snel te willen verkopen. Hieronder een aantal voorbeelden waarom mensen hun bedrijfskavel snel willen verkopen:

  • Snel en direct kapitaal of liquide middelen
  • Gebrek aan financiële middelen om de kavel te onderhouden of te bebouwen
  • Voorkomen van een executieverkoop

Dit is een kleine greep uit de redenen waarom mensen bedrijfskavels snel verkopen. Er zijn nog veel meer redenen. Mercari is geïnteresseerd in elk bedrijfspand of bedrijfskavel, het maakt niet met welke reden u deze verkoopt. Neem voor meer informatie contact op, dan kijken wij graag met u mee.

 

Participeer in een nieuwbouwontwikkeling

Wij kunnen op de aangekochte kavel een nieuwbouwontwikkeling realiseren. Bij de verkoop van uw kavel aan Mercari beschikt u over de mogelijkheid om mee te participeren in deze nieuwbouwontwikkeling. Als u snel liquide middelen nodig heeft maar toch betrokken wil blijven is dit een zeer geschikte optie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen, dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Bedrijfskavels & bedrijfsruimtes verkopen

Snel van uw bedrijfskavel of bedrijfsruimte af? Binnen één week kan de verkoop van het bedrijfsvastgoed zijn afgerond. Mercari koopt alle typen bedrijfsruimten en kavels op. Er zijn verschillende soorten bestemmingen van kavels, om een woning te bouwen moet de grond bijvoorbeeld een woonbestemming hebben, maar het kan ook gaan om landbouwgrond of recreatiegrond. Naast bedrijfskavels kopen wij ook bedrijfsruimten op, denk aan kantoorpanden, horecapanden, winkelruimtes, hotelpanden en overige panden.

Bedrijfskavel verkopen bij Mercari

Kies voor gemak, snelheid en zekerheid over de verkoop van uw bedrijfskavel. Neem contact op voor meer informatie of een gratis bod. Een gratis bod ontvangt u al binnen 2 werkdagen met een vrijblijvende richtprijs. Tips voor een succesvolle aanbreng van een kavel? Dan kunt u tot 5% aanbrengprovisie ontvangen.