Verkocht
Roorveld 72 t/m 94
Heythuysen | Bedrijf

Bedrijvencentrum Roorveld

Turnkey bedrijfsruimtes op bedrijventerrein Roorveld in Heythuysen!

Uw eigen bedrijfs of opslagruimte op een met automatische poorten en door camerabewaking bewaakt terrein op prachtige locatie op modern bedrijfsterrein in Heythuysen?

Wij bouwen 12 ruime bedrijfsunits van 6 x 15m (90m2 op de begane grond!) op mooie locatie in Heythuysen! Bouw start gegarandeerd begin 2023 als de onherroepelijke bouwvergunning is verleend.

11 bedrijfsunits 85-90m2 (15x6x6m) koopprijs turnkey € 99.500,- v.o.n.

Kopunit op zichtlocatie met aluminium pui en extra toegang aan de straatzijde € 114.500,- v.o.n.

Standaard uitgevoerd met 2 eigen parkeerplaatsen, elektrische overheaddeur, geïsoleerde loopdeur, water, elektra en meterkast met alle voorzieningen, terrein afgesloten met elektrische poorten en 24uurs camera bewaking, gevlinderde vloeren, onderhoudsvrije betonnen tussenwanden en geïsoleerd volgens de laatste normen!

De kopunit worden tevens standaard opgeleverd met elektra pakket (voldoende dubbele 220v stopcontacten, krachtstroom voor deur en krachtstopcontact, led verlichting in de loodsen, buitenverlichting met schemerschakelaar en vluchtverlichting).

Voor alle andere units is dit pakket tegen een meerprijs van € 2.000,- te verkrijgen.

Grijp nu uw kans! 85-90m2 instapklaar!

Alle units hebben een eigen vestigingsadres!

Voor meer info neemt u snel contact op met de verkoopmakelaar. U vindt nergens een bedrijfsunit van deze afmeting die standaard zo compleet is afgewerkt voor deze prijs. Als belegging is een netto rendement van ca. 7% – 8% haalbaar (voor nieuw vervaardigd onderhoudsvrij onroerend goed is dat uniek)

Voor het gehele terrein wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht met een maandelijkse bijdrage van ca. € 35,-. Hiervan wordt het terrein, de poorten en de camera’s onderhouden en is het gebouw verzekerd.

Grijp nu uw kans voor een zorgeloze waardevaste investering!

Reageer op dit object

  • Hidden