Huis snel verkocht voor een goede prijs. Alle gemaakte afspraken nagekomen
Leegruimen huis en afwikkeling notaris heel fijn overgenomen
En vooral ook een vriendelijke en persoonlijke benadering van Tom Rullens
Zeer tevreden

- Verkoper Liesbosweg 84 Etten-Leur -

Top zeer betrouwbaar, ik ben een man van mijn woord, en deze makelaar is dat ook duidelijke afspraken gemaakt alles netjes nagekomen, geen enkel minpunt in mijn opmerkingen, deze review is door hun eerlijk verdiend ook de notaris zij mij dat hun bekend staan als zeer betrouwbaar erg prettig zaken doen dit is mijn persoonlijke ervaring.

- Verkoper Pleinweg 233 D Rotterdam -

Vlotte afwikkeling en afspraak is afspraak! Heel prettig contact met Tom.

- Verkoper Rietkamp 62, 62A, 62B en 64 Vianen -

Door het overlijden van mijn broer een woning verkregen, waarvan de staat niet echt top was en aangezien ik er in 2009 voor het laatst was geweest ook niet weet welke eventuele gebreken er tevoorschijn zouden komen heb ik meerdere bedrijven gebeld om het huis, zonder voorbehouden, aan te verkopen. Mercari als laatste (vrijdagmiddag) gecontacteerd, maar reageerde als eerste (Tom). Gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende week. Door de snelle en heldere aanpak (en ook een klik met Tom), de marktconforme prijs, vrijwaring van risico’s heb ik uiteindelijk voor Mercari gekozen. Inmiddels is de akte bij de notaris gepasseerd en het bedrag snel uitgekeerd. Achteraf een hele goede keuze geweest. Voor mij staat Mercari 100 % voor AFSPRAAK = AFSPRAAK & Voor morgen geen zorgen. Iets wat mij veel rust heeft gegeven in het afwikkelen van deze nalatenschap.

- Verkoper Amethistraat 26B Rotterdam -

Beste Tom,
Wij wilde je graag bedanken voor je samenwerking bij de verkoop van ons huis. Jouw inzet en harde werk hebben echt het verschil gemaakt en ik ben blij dat ik de kans heb gehad om met jou (Mercari Vastgoed) samen te werken.
Je bent niet alleen koper, maar je hebt ook laten zien wat teamwork kan bereiken en hoe we samen kunnen werken aan onze verkoop. Jouw professionele houding en vriendelijke aanwezigheid hebben de samenwerking nog prettiger gemaakt.
Nogmaals, bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Het was een genoegen om met jou samen te werken.
Met vriendelijke groet,
John & Nannie

- Verkoper Oranjeboomstraat 126 Breda -

Als je snel van je huis af wil zonder al teveel poes pas moet je bij Tom zijn. Vanaf het eerste contact tot aan de overdracht niks dan lof. Betrouwbaar, transparant en vooral vrijblijvend. Tom legt geen enkele druk op de verkoop van je huis. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Tom denkt mee als het nog sneller moet dan verwacht. Echt super.

- Verkoper Bilderdijkstraat 43 Tilburg -

Zeer goede en aangename ervaring. Je wordt niet gezien als een nummer en dat vind ik erg belangrijk. Dank.

- Verkoper Anthonie van Dijckstraat 13 Axel -

Wij wilden vorig jaar ons huis verkopen zonder al teveel poespas. Wij kwamen in contact met Mecari vastgoed en Tom.
Wij hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Tom is een deskundig en betrouwbaar persoon. Komt al zijn beloftes na en is bereid en geduldig om al je vragen te beantwoorden. Wij zouden het zo weer opnieuw doen met Mecari vastgoed.
Tom hartelijk dank voor alles!

- Verkoper Elzenwede 4 Barendrecht -

Wij hebben zeer goede ervaringen met Mercari Vastgoed. Van een 1e bezoek tot het definitieve voorstel voor de verkoop van de woning; alles was snel geregeld. Tom is een zeer vriendelijke man die snel reageert op vragen of opmerkingen. Wij hebben echt niets dan lof over dit hele traject!

- Verkopers Cypres 17 Hoorn -

Zeer te spreken over Mercari Vastgoed! Van dag 1 zeer te spreken wat betreft professionaliteit!

Tom Rullens is een van zijn woord ! Heb prima samengewerkt en zal Mercari Vastgoed altijd aanbevelen!

Kortom een top bedrijf!

Gr, Melvin Telussa

- Verkoper Falckstraat 1 Vlissingen -

Top bedrijf. Met name het persoonlijk contact. Wij hebben zelf contact gehad met Tom. Een zeer warme betrokken contactpersoon. Ontzorgt de klant van het begin tot het eind. Afspraak is Afspraak. Nogmaals bedankt!

- Verkoper Lampongstraat 24 Doetinchem -

Betrouwbaar, transparant en snel, dat zijn de eerste drie woorden waar ik aan denk als ik aan Mercari Vastgoed denk. De contacten met Tom hebben wij als zeer plezier ervaren. Tom is een fijne sociale gesprekspartner en afspraak is afspraak. Al snel hadden we het juiste bod met de juiste voorwaarden voor onze woning.

Ik kan iedereen de samenwerking met Mercari Vastgoed en Tom aanraden! Voor zekerheid en rust ben je hier aan het goede adres.

- Verkoper Bakerstraat 17 Zutphen -