Als je snel van je huis af wil zonder al teveel poes pas moet je bij Tom zijn. Vanaf het eerste contact tot aan de overdracht niks dan lof. Betrouwbaar, transparant en vooral vrijblijvend. Tom legt geen enkele druk op de verkoop van je huis. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Tom denkt mee als het nog sneller moet dan verwacht. Echt super.

- Verkoper Bilderdijkstraat 43 Tilburg -

Zeer goede en aangename ervaring. Je wordt niet gezien als een nummer en dat vind ik erg belangrijk. Dank.

- Verkoper Anthonie van Dijckstraat 13 Axel -

Wij wilden vorig jaar ons huis verkopen zonder al teveel poespas. Wij kwamen in contact met Mecari vastgoed en Tom.
Wij hebben de samenwerking als zeer plezierig ervaren. Tom is een deskundig en betrouwbaar persoon. Komt al zijn beloftes na en is bereid en geduldig om al je vragen te beantwoorden. Wij zouden het zo weer opnieuw doen met Mecari vastgoed.
Tom hartelijk dank voor alles!

- Verkoper Elzenwede 4 Barendrecht -

Wij hebben zeer goede ervaringen met Mercari Vastgoed. Van een 1e bezoek tot het definitieve voorstel voor de verkoop van de woning; alles was snel geregeld. Tom is een zeer vriendelijke man die snel reageert op vragen of opmerkingen. Wij hebben echt niets dan lof over dit hele traject!

- Verkopers Cypres 17 Hoorn -

Zeer te spreken over Mercari Vastgoed! Van dag 1 zeer te spreken wat betreft professionaliteit!

Tom Rullens is een van zijn woord ! Heb prima samengewerkt en zal Mercari Vastgoed altijd aanbevelen!

Kortom een top bedrijf!

Gr, Melvin Telussa

- Verkoper Falckstraat 1 Vlissingen -

Top bedrijf. Met name het persoonlijk contact. Wij hebben zelf contact gehad met Tom. Een zeer warme betrokken contactpersoon. Ontzorgt de klant van het begin tot het eind. Afspraak is Afspraak. Nogmaals bedankt!

- Verkoper Lampongstraat 24 Doetinchem -

Betrouwbaar, transparant en snel, dat zijn de eerste drie woorden waar ik aan denk als ik aan Mercari Vastgoed denk. De contacten met Tom hebben wij als zeer plezier ervaren. Tom is een fijne sociale gesprekspartner en afspraak is afspraak. Al snel hadden we het juiste bod met de juiste voorwaarden voor onze woning.

Ik kan iedereen de samenwerking met Mercari Vastgoed en Tom aanraden! Voor zekerheid en rust ben je hier aan het goede adres.

- Verkoper Bakerstraat 17 Zutphen -

Vertrouwd, snelle afhandeling en aangenaam contact.

- Verkoper Kerkhofpad 2 en 4 Vogelwaarde -

Een uiterst correct en lekker direct handelend en communicerend bedrijf dat in no time een reëel vrijblijvend eerste (ongezien) bod doet (voor een opkoper) en- nog veel belangrijker- daar bij bezichtiging niet gelijk weer op terugkomt (zoals bij opkopers maar al te vaak het geval is helaas) met een zeer en correcte en sympathieke vertegenwoordiger (de heer Rullens) die de zaken je echt uit handen neemt, al zijn afspraken nakomt en de overdracht en verdere formaliteiten keurig voor je regelt op de momenten dat jij als klant dat graag wil.
Een man en een bedrijf van hun woord dus wat in deze tijden helaas eerder uitzondering dan regel is met verder een hoog level van klantgerichtheid en serviceverlening.

Een verfrissende ervaring mede omdat je jezelf- ondanks dat je weet dat de opbrengst minder is dan de marktwaarde (wat je weet als je de keuze maakt om aan een opkoper te verkopen)- na afloop niet opgelicht voelt!

Ik wens hem succes en gepaste winst bij de evt. doorverkoop. Ik zal steeds met grote tevredenheid op mijn keuze voor Mercari Vastgoed terugkijken en beveel een ieder die haar of zijn O.G. snel en efficient wens te verkopen zonder te moeten wachten op het door een koper ontvangen van een hypotheek, garanties, startersubsidies etc.etc., Mercari Vastgoed van harte aan.

- Verkoper Henri Dunantstraat 271 Brunssum -

Mijn ervaringen met Mercari Vastgoed zijn louter positief , het is een uiterst professionele partij die snel handelt ,met je meedenkt en een service verleent die boven verwachting is : ik kan deze dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die graag zijn huis wil verkopen

- Verkoper Walenburgstraat 110 Breda -

Tom is zeer accuraat, snel en efficiënt , binnen een dag wist ik al dat het huis zou verkocht worden en na een week was dat ook zo. Bedankt Tom voor de zeer snelle en comfortabele afhandelingen.

Bedankt Tom

- Verkoper Blikkenburg 53 Vlissingen -

Tom is zeer communicatief wat heel prettig is, komt altijd op tijd volgens de afspraak en is bereikbaar. Hij denkt mee en biedt realistisch, is transparant en bereid om een stapje verder te gaan. Mocht je overwegen je huis te verkopen zonder een verkooptraject dan zou ik zeker aanraden om Tom in te schakelen. Je kunt vrijblijvend een bod vragen en zit nergens aan vast.

- Verkoper Wilhelminastraat Vlaardingen -