Huis direct verkopen? Hier zit u goed!

Wilt u uw huis direct verkopen? Wilt u zonder wachttijd, geregel en onzekerheid direct uw huis verkopen, binnen een week? Zoek niet verder! Mercari Vastgoed doet een goed en eerlijk bod op uw woning. De verkoop is, als u dat wilt, volgende week al rond.

Neem vandaag nog contact met ons op en kies voor uw huis direct verkopen zonder stress en zonder onzekerheid. Wij leggen u graag uit hoe uw huis direct verkopen werkt. Lees verder of neem direct contact met ons op.

Ik wil mijn huis direct verkopen

Uw huis verkopen op de reguliere wijze heeft heel wat voeten in de aarde. U hebt een makelaar nodig, de gehele woning moet beschreven, ingemeten en gefotografeerd worden… En als de woning eenmaal in de verkoop staat, is er de stress van regelmatige bezichtigingen en de onzekerheid: wordt er geboden? Door wie? Wil ik mijn huis voor die prijs verkopen?

Uw huis direct verkopen aan Mercari Vastgoed betekent: geen stress en geen onzekerheid. U weet precies waar u aan toe bent, kunt bij onze makelaars terecht met al uw vragen. En het belangrijkste: uw huis is direct verkocht, zonder wachttijd, bedenktijd of afhankelijkheid van een derde partij.

Direct uw huis verkopen aan Mercari: de voordelen

Mercari is een huizen opkoper. Wij kopen al jarenlang huizen op van mensen die snel hun huis willen verkopen. Hebt u, om welke reden dan ook, geen tijd of energie voor een regulier verkoopproces? Of hebt u snel geld nodig, maar wilt u niet lenen? Aan Mercari kunt u uw huis snel verkopen.

Zo’n snelle verkoop heeft duidelijke voordelen:

 • U betaalt geen extra kosten: alle kosten zijn duidelijk, direct vanaf het begin;
 • Notariskosten? Courtagekosten? Ook die betaalt u bij ons niet;
 • Uw huis wordt met zekerheid verkocht: er zijn geen ontbindende voorwaarden, er is geen bedenktijd voor de koper;
 • De gehele verkoop wordt voor u geregeld, u hoeft enkel contact op te nemen, wij verzorgen het gehele proces van A tot Z;
 • U bent binnen 1 week van uw huis af. Zonder stress, zonder onzekerheid, zonder wachttijd.

Direct huis verkopen: voor wie is het geschikt?

In principe kan iedereen die een koopwoning heeft, zijn huis direct verkopen aan Mercari. U hoeft dus niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Het is geen probleem als uw huis bijvoorbeeld achterstallig onderhoud heeft.

In de praktijk zien wij dat het vaak mensen in specifieke situaties zijn die graag direct hun huis willen verkopen. Bijvoorbeeld:

 • Ouderen die tegen de reguliere verkoop van hun woning opzien. Zij willen geen bezichtigingen, makelaarsgesprekken en prijsonderhandelingen, maar willen hun huis makkelijk en snel verkopen.
 • Huiseigenaren die snel geld nodig hebben. Uw huis is geld waard en door uw huis direct te verkopen aan Mercari, hoeft u niet op uw geld te wachten én u hoeft geen schuld aan te gaan.
 • Mensen die de verkoop van hun huis emotioneel zwaar vinden. De verkoop van een huis is normaal gesproken een langdurig proces. Door uw huis direct te verkopen aan Mercari, spaart u uzelf veel moeilijke momenten: uw huis is snel verkocht, zonder dat u zich er echt actief mee bezig hoeft te houden. U wordt dus niet steeds met uw pijnlijke herinneringen geconfronteerd, maar rondt het gehele verkoopproces snel af.
 • Verkopers die een executieverkoop van hun woning willen voorkomen. Een executieverkoop van uw huis is ingrijpend. Uw huis snel verkopen aan Mercari houdt in dat u zelf de touwtjes in handen houdt en zelf de keuze maakt om te verkopen, in plaats van dat u hiertoe gedwongen wordt.
 • Gescheiden partners die hun gezamenlijke huis snel willen verkopen. Moeten u en uw partner het huis vanwege een scheiding verkopen, dan is het fijn als er snel duidelijkheid is, zodat u allebei vooruit kunt kijken naar uw leven na de scheiding. Aan Mercari Vastgoed kunt u uw huis direct verkopen en kunt u zich focussen op belangrijker beslissingen.
 • Mensen die willen emigreren en daarom snel van hun huis af willen. Een emigratie is al lastig genoeg, dan hebt u niet ook nog zin in een langdurig verkoopproces van uw huis. Kies voor uw huis direct verkopen aan Mercari en heb snel de verkoopsom van uw huis netto in handen.
 • Huisverkopers die hun huis al te koop hebben staan, maar tot nu toe niet kwijtraken. De onzekerheid en twijfel die opspelen op het moment dat uw huis niet wil verkopen zijn erg vervelend, zeker als u al een nieuwe woning heeft gekocht en de sleuteloverdracht van uw nieuwe huis dichterbij komt. Wij kopen uw huis direct op en zorgen ervoor dat u het hoofdstuk ‘oude huis verkopen’ kunt afsluiten.

Nabestaanden die de woning van hun ouders graag snel en gemakkelijk willen verkopen. Bij een verhuizing naar het verzorgingstehuis van uw ouder(s) of een overlijden hebt u waarschijnlijk uw handen vol aan allerlei zaken die uw aandacht vragen. Het leegstaande huis van uw ouders heeft dan geen prioriteit. Het huis direct verkopen betekent dat u dit hoofdstuk snel kunt afsluiten.

Huis direct verkopen in 8 stappen

Uw huis direct verkopen is zeer eenvoudig. Bij Mercari volgen we altijd deze 8 stappen:

1

Woning aanmelden

Meld uw woning aan en krijg een gratis bod. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Uw woning aanmelden kan online of telefonisch.

2

Richtprijs

Als wij interesse in uw woning hebben, ontvangt u binnen 2 dagen een richtprijs. Dit aanbod is geheel gratis, u zit nergens aan vast.

3

Bezichtiging

Gaat u akkoord met de richtprijs? Dan maken we een afspraak om bij u langs te komen voor een bezichtiging.

4

Definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u binnen 2 dagen een definitief bod.

5

Opleverdatum bepalen

Als u het eens bent met het bod, spreken we samen een opleverdatum af. U beslist per wanneer u uw huis wilt verkopen.

6

U leunt achterover

Wij verzorgen de koopakte en de afspraak bij de notaris. In de koopakte staan geen ontbindende voorwaarden en de verkoop is dus 100% zeker.

7

Verkoopakte tekenen

U tekent de verkoopakte bij de notaris. U krijgt de afgesproken verkoopprijs van uw woning netto in handen.

8

Verkocht!

Gefeliciteerd, uw woning is verkocht!

Hoe snel uw huis verkocht is? Binnen een week!

Bij Mercari Vastgoed geldt: uw huis direct verkopen is ook echt uw huis direct verkopen. Wij werken snel en zorgen ervoor dat u de verkoopprijs van uw woning snel in handen hebt. Waar een regulier verkoopproces van uw huis gemakkelijk een halfjaar of zelfs een jaar kan duren, hebt u bij Mercri Vastgoed uw huis binnen een week verkocht.

Daarom kiest u voor Mercari Vastgoed

U belt ons, wij verzorgen de verkoop van A tot Z

Voortdurend overleg met uw makelaar, steeds weer bezichtigingen waarvoor u uw huis uit moet… Bij Mercari hebt u hier geen last van. Wij verzorgen de gehele verkoop van uw woning, u hebt er geen omkijken naar. Vanaf het moment dat u ons groen licht geeft, gaan wij aan de slag om alle officiële documentatie van de verkoop te verzorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de verkoopakte doorlezen en deze ondertekenen bij de notaris op het afgesproken tijdstip.

Uw huis verkopen en terughuren? Geen probleem!

Wij zien vaak dat ouderen het een fijn idee vinden dat zij, zolang het nog kan, rustig in hun huis kunnen blijven wonen. Als de tijd aanbreekt om bijvoorbeeld naar een verzorgingstehuis te verhuizen, willen zij zich echter niet dan nog de stress en onzekerheid van het verkopen van hun huis op de hals halen.

Mercari Vastgoed heeft de oplossing: kies voor verkopen en terughuren van uw huis. U verkoopt uw huis alvast aan Mercari, zodat de verkoop achter de rug is. U blijft vervolgens gewoon in uw huis wonen, u huurt dit van Mercari. Als de tijd aanbreekt, verhuist u gemakkelijk naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis, zonder de zorg te hebben dat u dan uw huis nog moet verkopen.

Wij ruimen uw woning voor u leeg

Wilt u in het geheel geen zorgen hebben om uw te verkopen woning? Op aanvraag verzorgen wij niet alleen het gehele verkoopproces, maar kunnen wij de woning ook voor u leegruimen. U neemt simpelweg de inboedel mee die u wilt houden en wij zorgen ervoor dat de rest netjes afgevoerd wordt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw spullen en zorgen wij voor een nette afhandeling.

Meedenken over een overbrugging

Hebt u een tijdelijke woning nodig omdat u een tijdsperiode moet overspannen tussen de verkoop van uw oude woning en de oplevering van uw nieuwe woning? Mercari heeft een uitgebreide portefeuille van woningen onder haar beheer en helpt u graag aan een tijdelijke woning die aan uw wensen voldoet.

Eerlijk advies over de aankoop van een nieuwe woning

Onze kennis van de vastgoedmarkt zetten we ook graag in om u te adviseren over de aankoop van een nieuwe woning. U krijgt bij ons onafhankelijk advies van een ervaren makelaar die u eerlijk uitleg geeft over de woningmarkt en uw mogelijkheden.

Huis nu verkopen? Neem contact op met Mercari!

Uw huis direct verkopen? Over 2 dagen een vrijblijvende indicatie van de prijs die u voor uw woning kunt krijgen? Mercari staat voor u klaar! Vraag vandaag nog een bod aan op uw huis. Deze eerste stap is gratis. U krijgt snel inzicht in wat het u oplevert als u kiest voor uw huis direct verkopen aan Mercari.

Hebt u volgende week uw huis verkocht? Ruim 2500 verkopers gingen u voor. Uw huis direct verkopen begint hier!